Zadolžitve delovnega mesta so predvsem:
- načrtovanje, vodenje, usmerjanje delovnega procesa v celotni kuhinji,
- priprava predlogov jedilnikov, menijev, receptur in kalkulacij jedi v skladu z normativi in standardi,
- organiziranje in nadzorovanje naročanja, prevzemanje blaga,
- nadzor nad skladiščenjem živil,
- nadzor nad čistočo in urejenostjo ter brezhibnostjo kuhinjskih prostorov in aparatur,
- kontrola okvar in nadzor za odpravo le teh,
- aktivna koordinacija in usklajevanje z vsemi službami in enotami družbe,
- izobraževanje, usposabljanje in razvoj sodelavcev,
- vzpostavljanje ugodne delovne klime v oddelku,
- skrb za ekonomičnost delovnega procesa in racionalizacijo uporabe delovnih sredstev,
- zagotavljanje doseganja poslovnih ciljev oddelka,
- vključevanje sodobnih trendov v kulinariki,
- naloge izvaja v skladu z zakoni, internimi predpisi ter navodili vodje,
- druge naloge skladno z delovno usposobljenostjo, navodili oziroma po nalogu vodje.
Pričakujemo:
- doseženo V. stopnjo izobrazbe gostinske smeri (alternativno IV. raven druge ustrezne smeri)
- najmanj dve leti delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu
- znanje slovenskega jezika ter zanje vsaj enega tujega jezika (angleščina, italijanščina)
- poznavanje dela z računalnikom
- željo po dolgotrajnejšem sodelovanju
Lastnosti, ki vam bodo pri delu prišle prav:
- vodstvene in organizacijske sposobnosti
- sposobnost obvladovanja in reševanja konfliktnih situacij
- komunikativnost
- vestnost in odgovornost
- samostojnost
Izbranemu kandidatu/ki ponujamo:
- zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo
- redno delovno razmerje s polnim delovnim časom
- redno in konkurenčno plačilo
- podporno okolje in urejene delovne pogoje
- uvedeno in uigrano ekipo
- uvajanje v delo in nadaljnja izobraževanja
- parkirni prostor za zaposlene ob hotelu