fbpx

Samostojni kuhar – Strunjan

Opis delovnega mesta

  • Priprava penzionskih obrokov in jedi po naročilu;
  • Sodelovanje pri načrtovanju jedilnikov v skladu s gastronomskimi in kulinaričnimi standardi;
  • Upoštevanje normativov in priporočil zdrave prehrane;
  • Načrtovanje, vodenje in usklajevanje dela v kuhinji po navodilih nadrejenega delavca;
  • Skrb za urejenost in čistočo kuhinje, pomivalnice, skladiščnih in drugih kuhinjskih prostorov  ter opreme;
  • Racionalna uporaba hrane, nadziranje zalog hrane, vodenje evidenc zalog in porabe;
  • Organiziranje in izvedba dogodkov (srečanja, sprejemi, praznovanja, banketi, catering, itd.);
  • Druga dela, potrebna za nemoteno in učinkovito poslovanje kuhinje, po navodilih vodje kuhinje.

Delovni čas: polni delovni čas

Pričakujemo

  • izpit iz higienskega minimuma
  • opravljen zdravstveni pregled za delavce v  živilski stroki
  • obvladanje enega tujega jezika
  • občutek za red, čistočo in urejenost delovnih prostorov in osebno urejenost,
  • spoštljiva in prijazna komunikacija z gosti in ostalim zaposlenim osebjem hotela.

Zahtevana izobrazba: IV. ali V. Gostinske smeri

Zahtevane delovne izkušnje: 1 – 3 let

Delo poteka dvoizmensko, občasno lahko deljeno.

Spletna Vloga

0/50

Polja z (*) so obvezna.

Application Progress