Opis delovnega mesta
- Priprava penzionskih obrokov in jedi po naročilu;
- Sodelovanje pri načrtovanju jedilnikov v skladu s gastronomskimi in kulinaričnimi standardi;
- Upoštevanje normativov in priporočil zdrave prehrane;
- Načrtovanje, vodenje in usklajevanje dela v kuhinji po navodilih nadrejenega delavca;
- Skrb za urejenost in čistočo kuhinje, pomivalnice, skladiščnih in drugih kuhinjskih prostorov ter opreme;
- Racionalna uporaba hrane, nadziranje zalog hrane, vodenje evidenc zalog in porabe;
- Organiziranje in izvedba dogodkov (srečanja, sprejemi, praznovanja, banketi, catering, itd.);
- Druga dela, potrebna za nemoteno in učinkovito poslovanje kuhinje, po navodilih vodje kuhinje.
Delovni čas: polni delovni čas
Pričakujemo
- izpit iz higienskega minimuma
- opravljen zdravstveni pregled za delavce v živilski stroki
- obvladanje enega tujega jezika
- občutek za red, čistočo in urejenost delovnih prostorov in osebno urejenost,
- spoštljiva in prijazna komunikacija z gosti in ostalim zaposlenim osebjem hotela.
Zahtevana izobrazba: IV. ali V. Gostinske smeri
Zahtevane delovne izkušnje: 1 – 3 let
Delo poteka dvoizmensko, občasno lahko deljeno.