Za več priznanih restavracij in gostinskih obratov širom Slovenije iščemo izkušene samostojne kuharje
IZOLA
OPIS DELOVNEGA MESTA
- Priprava penzionskih obrokov in jedi po naročilu;
- Sodelovanje pri načrtovanju jedilnikov v skladu s gastronomskimi in kulinaričnimi standardi;
- Upoštevanje normativov in priporočil zdrave prehrane;
- Načrtovanje, vodenje in usklajevanje dela v kuhinji po navodilih nadrejenega delavca;
- Skrb za urejenost in čistočo kuhinje, pomivalnice, skladiščnih in drugih kuhinjskih prostorov ter opreme;
- Vodenje HACCAP protokolov;
- Racionalna uporaba hrane, nadziranje zalog hrane, vodenje evidenc zalog in porabe;
- Nabavljanje in koordiniranje nabave živil v sodelovanju z vodjem kuhinje;
- Organiziranje in izvedba dogodkov (srečanja, sprejemi, praznovanja, banketi, catering, itd.);
- Druga dela, potrebna za nemoteno in učinkovito poslovanje kuhinje, po navodilih vodje kuhinje;
- Organizacijske sposobnosti,
- Občutek za red, čistočo in urejenost delovnih prostorov in osebno urejenost,
- Spoštljiva in prijazna komunikacija z gosti in ostalim zaposlenim osebjem hotela.
Delovni čas: polni delovni čas
PRIČAKUJEMO
- izpit iz higienskega minimuma
- opravljen zdravstveni pregled za delavce v živilski stroki
- obvladanje enega tujega jezika
- usposobljenost za delo z osebnim računalnikom
PONUJAMO
- Možnost redne zaposlite za nedoločen čas
- Delo v uspešnem podjetju
- Prijetno delovno okolje in dobre delovne pogoje
- Strokovno izpolnjevanje in karierni razvoj
STIMULATIVEN OSEBNI DOHODEK