Si kuhar specializiran za penzionski meni ali A’ la Carte? Morda oboje?
Za priznanega naročnika bi bila tvoja odgovornost ustvarjanje okusnih jedi, ki bodo navdušile goste. Delo bi vključevalo pripravo menijev, ustvarjanje in izvajanje kulinaričnih konceptov ter skrb za kakovost jedi. Poleg tega bi se ukvarjal z organizacijo kuhinje, vodenjem ekipe kuharjev in skrbjo za spoštovanje higienskih standardov. Svoje kuharsko znanje bi lahko izpopolnjeval, saj bi imel priložnost eksperimentirati s sestavinami ter razvijati inovativne jedi, ki bi zadovoljile raznolike okuse gostov.
OPIS DELOVNEGA MESTA
(a) načrtovanje jedi, pripravljanje in kuhanje živil; (b) načrtovanje, nadziranje in usklajevanje dela kuhinjskih pomočnikov; (c) preverjanje kakovosti hrane; (d) tehtanje, merjenje in mešanje sestavin glede na recepte in po osebni presoji; (e) uravnavanje temperature pečice, žara, pekača in druge opreme za kuhanje; pregledovanje in čiščenje kuhinje, kuhinjske opreme, prostorov za streženje itd. za zagotavljanje ukrepov varnega in higienskega ravnanja s hrano; (f) upravljanje velike kuhinjske opreme, kot so žar, cvrtnik ali železna plošča za pečenje.
Delovni čas: polni delovni čas
PRIČAKUJEMO
-
- samostojnost
- urejenost
- izkušnje kot samostojni kuhar
- motivacijo za delo in za prenos znanja na sodelavce
PONUJAMO
-
-
- urejeno delovno okolje
- možnost osebnega razvoja in napredovanja
- izplačilo od 1.300 eur dalje
- zaposlitev za določen čas 1 leta, poskusna doba 3 mesece
- možnost zaposlitve za nedoločen čas
-